Header
◄ Edellinen
▲ Top
  HAKUSUODATIN +
Hinta
€ 0 - € 99
0
€ 100 - € 199
0
€ 200 - € 299
0
€ 300 - € 399
0
€ 400 - € 499
0
€ 500 - € 999
0
€ 1000 - € 1499
0
€ 1500 - € 2000
0
€ 2000 ja enemmän
0
Pituus
120 cm ja pienempi
0
150 cm
0
180 cm
0
210 cm
0
240 cm
0
270 cm
0
300 cm
0
360 cm
0
400 cm
0
450 cm ja korkeammat
0
Valaistus
LEDillä
Warm-led
0
Ilman LEDiä
0
Materiaali
PVC
Pvc
0
PE
Pe
0
PP
Pp
0
PP/PVC
Mix-pp-pvc
0
PE/PVC
Mix-pe-pvc
0
100%PE
100pe
0
Flock/Lumi
Flock
0
Väri
Vihreä
Green
0
Valkoinen
Wit
0
Flock/Lumi
Flock
0
Musta
Black
0
Sininen
Blue
0
Vaaleanpunainen
Pink
0
Rakentaminen
Saranoitu rakenne
Hinged
0
Koukutettava rakenne
Hook-on
0
Sisällä tai ulkona
Sisäinen käyttö
0
Sisä- ja ulkopuolinen käyttö
Binnen-buiten
0

Joulutapoja eri maissa

 
 
Kunkin maan joulua vietetääneri tavoin , useimmissa maissa on lahjojen ykkössijan , myös siellä on yleensä syödään yhdessäjouluateria , tämä on yleensä kaikkiperheen . Maissa on yleensä jotain tavallista valikosta kuten fasaani ( Belgia ) , Rabbit ( Alankomaat ) , ankka tai hanhi ( Tanska ) , Turkki ( Yhdysvallat ) , sika tai Lamb ( Norja) , ja Kala (Puola ja Italia) .
 
Englanti puhuvissa maissa
Joulu Englanti puhuvissa maissa, kuten Englannissa , Kanadassa, Australiassa , jne. ( katso allaYhdysvallat) on usein vietetään jouluaattona Joulupukin kanssa on merkittävä rooli . Jouluaattona ei ole vainjoulukuusi talossa , mutta riippuu myösmisteli ( Misteli ) kattoon , ja jos on kaksi alle jalusta on suudella . Tapana yhdessä Toinen perinne onlaulaa joululauluja ja lavastus ( pieni kohtaus, jossa jouluaiheisia ) . Tapaninpäivä kutsutaanBritish tapaninpäivänä . Koska se on kesän Australiassa jouluun on suuria paraateja järjestetään ja urheilutapahtumia .
Skandinavia
Skandinaviassa päivällisen jälkeen siellä on tanssia ympärijoulukuusi taas joululauluja lauletaan . Sitten on aika pakata . Presents alla makaavaJoulukuusen Aiemmin päivällä jouluaatto mennä tanskalaisista tunnustaa uskontoa kirkkoon . Ensimmäisellä ja tapaninpäivänä mennä pitkälle tanskalaiset sukulaisten ja syöminenJoululounas ( " Julefrokost " ) mukaan lukien marinoidut sillilasi akvavit ja olutta .
Kreikka
Lapset Kreikassa mennä ovelta ovelle joulun ja laulaa kutsutaan Kalanda mukanakolmio . Nämä ovat vanhoja kappaleitaantiikin Kreikan että lauletaan jouluna . Jos kysymys jälkeen poume ta ' ? ( Voimmeko laulaa ? ) Sanoi kyllä laulaalasten Kalanda . On tapana antaa .Nakertelemalla
24. joulukuutajoulun liturgiakirkossa alkaa . 25. joulukuuta tulee hyvin varhaisessa kirkossa , jonka jälkeen kumpikin haluaahyvää joulua ( Kala Christouyenna ) . Ortodoksinen joulu on 14 päivää myöhemmin 7. tammikuuta .
Italia
Italiassajoulun noita " La Befana " tuo lahjat loppiaisena ympäri . Hän etsii Jeesusta Kristusta ja tuo hyvää lapsille karkkia , tuhma lapset saavat hiiltä tai pimeä karamelli . Italiassa sitä kutsutaan joulun Natale " . Tämä tarkoittaa syntymää " . Lähes jokaisessa seurakunnassa ja lähes jokaisessa kodissa onseimi . Italialaiset sisustaa kotinsa Holly ja misteli ja kynttilät jaCeppo . Se oneräänlainen avoin pyramidin jotka laittaa joulun juttuja , ikään kuinjoulukuusi Alankomaissa .
Meksiko
Meksikossa , joulu alkaa 16. joulukuuta. Joulukuun 24, on" posadas " . Nämä ovat paraateja lasten ja aikuisten , patsaita Marian ja Joosefin tehdään . Siellä on reenacted miten Maria ja Joosef etsivätmajapaikan . Viimeisenä päivänävauva Jeesus kantoi , vahvistettuja . Lopussaillalla seimeen
Alankomaat
Alankomaissa , mutta myös muissa Euroopan maissa , on kaksi joulua päivää , ensimmäisenä päivänätavallista illallinen ja lahjoja ja tapaninpäivänä tapana mennä perheen vierailuja taiasuin -bulevardilla tai jouluna .
Puola
Joulu Puolassa nähdääntärkein festivaali vuosi ,todellinen perhejuhla . Puolassa , joulu alkaaillalla 24. joulukuuta tänä iltana kutsutaan Wigilia . Tänä yönä , jokainen haluaa olla kotona perheen . Aamusta on keitettävä lähes joka taloudessa ja paistetaan tänä iltana . Illallisella perinteisesti 12 tai 13 ruokia on olemassa. Illallisen jälkeen lahjat jaettu ja useimmat ihmiset menevät keskiyöllä massa ( pasterka ) .
Venäjä
Venäläiset eivät tiedä itse Joulupukki , muttaluku Isä Frost , joka näyttäävähän kuin joulupukki . Ortodoksisessa kirkossa vietetään joulua 7. tammikuuta , kaksi viikkoa myöhemmin kuin muissa kulttuureissa .
Etelä-Afrikka
Etelä -Afrikka ei ole Tapaninpäivä , joulupäivänä on ainaiso Kirkolliskokouksen jakirkot ovat täynnä . Englanti -speaking ihmistä Etelä- Afrikkaan ovat edelleen pitkälti Englanti joulutapoja , kuten kalkkunaa , joulun vanukas ja avaamalla lahjoja jouluaattona . Afrikaans eivät yleensä tee tätä ,esittelee jouluaattona tai joulun itse purkaa . Xhosa ja muut Afrikkalainen heimojen Joulu on pääasiassa menossa kirkkoon ja laulaa joululauluja , joulukuuset ovat usein liian kalliita ja niillä on usein ei löydy
 
Tilaa ennen klo 13 Toimitusaika 2 - 3 päivää!
Transport
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Miksi? Napsauttaa täällä lisätietoja ja tietosuojaselosteemme.