Header
◄ Edellinen
▲ Top
  HAKUSUODATIN +
Hinta
€ 0 - € 99
0
€ 100 - € 199
0
€ 200 - € 299
0
€ 300 - € 399
0
€ 400 - € 499
0
€ 500 - € 999
0
€ 1000 - € 1499
0
€ 1500 - € 2000
0
€ 2000 ja enemmän
0
Pituus
120 cm ja pienempi
0
150 cm
0
180 cm
0
210 cm
0
240 cm
0
270 cm
0
300 cm
0
360 cm
0
400 cm
0
450 cm ja korkeammat
0
Valaistus
LEDillä
Warm-led
0
Ilman LEDiä
0
Materiaali
PVC
Pvc
0
PE
Pe
0
PP
Pp
0
PP/PVC
Mix-pp-pvc
0
PE/PVC
Mix-pe-pvc
0
100%PE
100pe
0
Flock/Lumi
Flock
0
Väri
Vihreä
Green
0
Valkoinen
Wit
0
Flock/Lumi
Flock
0
Musta
Black
0
Sininen
Blue
0
Vaaleanpunainen
Pink
0
Rakentaminen
Saranoitu rakenne
Hinged
0
Koukutettava rakenne
Hook-on
0
Sisällä tai ulkona
Sisäinen käyttö
0
Sisä- ja ulkopuolinen käyttö
Binnen-buiten
0

Joululahjat

 
 
Xmas, vuosittain toistuvia lahja, jonka voit saada työnantajalta, mutta mikä on se tänä vuonna? Tai mitä aion tehdä tänä vuonna? Se on aina kysymys, on tehty tutkimus jotkut työnantajat valita niin joululahja: 
 
1.. 76%. Perinteinen joululahja (76% ja 24% ruoka lahja paketti) 
2. 10,2%. Oma valinta käsite, jotta henkilökunta voi selvittää joululahja itse 
3. 6%. Alue Paketit 
4. 3% Drink Paketti 
5. 2% Arts Xmas 
6. 1.6% Rituals 
7. 1% Magazine kuponki / lahja kirja 
8. 0,7% Kokemuksia 
9. 0,5% Valokuva kankaalle 
Uusi Joululahjat: 
 
Myös tämän vuoden uusi joululahjoja on tulossa: 
Joululahjat teema Kaupunkimatka 
Vuonna "Kaupunki Trip" teema linja on "kaupungin hopping keskustassa. Moderni ilmiö, jossa ihmiset matkustavat kaupungista toiseen. Ei loma, vaan pikemminkin useita sivustoja. Vieraileva maailmansa nähtävyydet, nähtävyyksiä, on siis keskeinen. Esimerkiksi kuuluisa ja tuttuja esineitä ja rakennuksia siten kuvattu pakkauksen, esimerkiksi tunnettuja nähtävyyksiä, kuten Broadway New Yorkissa ja Amsterdamin kanaville. Kaikki harmaa-valkoinen pakkaus houkuttelevia kohteita, jotka tekevät Christmas Special. 
Joululahjat teema Aperitivo 
Teema Line kuljettaa valkoinen pakkauksiin vihreä touch. Leima ja oliivin vihreä oliivi oksa pakkaus näyttää näin kuuma. Sisältö koostuu tuotteista, jotka ovat tyypillisiä alueita Välimeren. Välimeren erikoisuuksia, kuten oliiveja, salami makkara, Espanjan voileipiä, salsa dippiä jne. joita tämä tuote. 
Joululahjat teema koputtaa puuta 
Mietitkö joskus myös ihmetellä, mitä on takana, että erityistä joulun pakkaus? Se on nyt historiaa! Pakkauksissa "koputtaa puuta" teema linja on suuri merkintä, kun sisältöä artiklassa todetaan. By "puumuotoilu motiivi pakkaukseen se näyttää tämä on todella (uninen) puuta. Tämä on joululahja luonnollinen ja karu ilme. 
Joululahjat ja Eco Fair teema 
Fair & Eco Tuotanto painottuu, kuten nimikin sanoo, rehellisyyteen ja ekologia. Toisin sanoen, reilun kaupan ja suurta huomiota ympäristöön. Siksi Fair & Eco tuotelinjan alle CSR. Falls Nämä kestävät tuotteet ovat tiukat laatu-ja tuotannon vaatimukset kehitetään. Tunnetaan merkit perustuvat täällä sitten. Tuotteet ovat reilun kaupan ja / tai biologisia luonteeltaan, CSR painopisteitä löytyy takana pakkaus. 
Joululahjat teema Hienoa GB 
Meidän pieni maa on maa olla ylpeä meistä! Etsi Kuten yksi rikkaimmista maista maailmassa me tunnetaan maailmanlaajuisesti. Meillä on ainutlaatuista kulttuuria, me "raittiina hollanti. Kova työ on meidän verta. Tämä teema line keskitytäänkin kulttuuriset ja sosiaaliset näkökohdat Alankomaat. Hollanti kohtauksia kuten traktorit, satamat, tehtaat jne. siis kuvattu pakkauksessa. Se on siis moderni ottaa (vanha) Dutch joululahjoja. Tehokas lyrics on painettu pakkauksen ja siten antaa viestin vastaanottajalle pitkin. 
Joululahjat teema Hohoho 
Huuto, joka muistuttaa sinua. Suoraan Joulupukki ja joulu Santa Claus hänen pyöreä vatsa, valkoinen parta ja punainen puku jo hymyilee ilmassa leijuu hänen reki. Joulu herättää tietty tunne ketään. Tunne vapaapäivät, rauhaa ja yhdessäoloa. Joululahja on yksi niistä asioista, jotka liittyvät erottamattomasti joulun Alankomaat. Löydät ne monet muodot ja koot ja eri teemoja. Kokea mahtava joulun haittaa luoda on "Hohoho" teema linja. Tämä huuto on pakkauksessa ja säteet selkeä tunnelma joulun. 
 
Tilaa ennen klo 13 Toimitusaika 2 - 3 päivää!
Transport
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Miksi? Napsauttaa täällä lisätietoja ja tietosuojaselosteemme.